Треньорът на Левски Люпко Петрович определи като "пълни глупости" твърденията, че Станимир Стоилов има предварителен договор с клуба и ще замени сърбина през зимата.

"Това са пълни глупости. Някои ваши колеги си измислят някакви неща и пишат просто така. Това мога да кажа по въпроса", лаконичен бе Петрович пред "Меридиан мач".

Относно предстоящата днешна контрола с Галатасарай, сърбинът призна, че иска да види в каква форма се намират играчите, на които се разчита по-малко.

"Това е една приятелска среща. Резултатът с Галатасарай не е значим сега. Той беше наистина важен преди 15 години. Играхме за влизане в Шампионската Лига и за съжаление не успяхме. За мен е важно да видя състоянието на футболистите, които по- малко играха досега. Говоря за Генев, Лукин, Галин Иванов, Мицански, Деса. Искам да разбера доколко мога да разчитам на тях в официалните мачове. Мисля, че повечето ще играят цял мач. Имам 13 човека група. Освен тези, които са във Франция, няма да мога да използвам и малките като Ивайло Найденов и Георги Янев, които също заминаха на лагери със своите национални отбори. Така че на пейката ще имам 3-4 или 5 много млади момчета, които не са готови за мач с Галатасарай. Затова много от тези, които ще започнат, ще играят цял мач", уточни треньорът на Левски. 

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига