Капитанът на националния ни отбор за младежи Милен Гамаков коментира тежката загуба на тима с 0:3 от Дания, която сложи край на надеждите ни за участие на Евро 2017. Халфът призна, че класата на съперника.

„Наистина тежка загуба за нас. Бяхме мобилизирани да дам всичко от себе си. Мисля, че го направихме, но Дания бе с класа над нас. Имахме шансове да се върнем в мача в края на първата част и началото на втората, но заслужено Дания ни победи“, коментира Гамаков.

„Гледахме доста мачове на Дания. Вече бяхме играли с тях. Знаехме как ще играят, но ни надиграха чисто технически. Твърдя, че имаме добър отбор, но все пак аплодисменти за Дания за класирането. Сега целта е да бием Румъния и да сме втори в групата, което мисля, че е добро постижение“, добави Гамаков.

„Не мисля, че този резултат ще ни окаже негативно влияние срещу Румъния. Ще излезем мотивирани в мача. Бихме ги с 2:0 миналата година. Надявам се българският футбол на върви напред“, завърши Гамаков и пожела успех на мъжкия ни тим срещу Франция.