Помощник-треньорът на Левски Елин Топузаков даде специално интервю за клубната телевизия, в което призова „сините“ фенове да подкрепят отбора в предстоящата контрола с Галатасарай в събота (08.10) от 19:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Бившият капитан на "сините" сподели спомените си от двубоите с турския гранд преди 15 години в квалификациите за Шампионската лига, както и очакванията си от предстоящата среща.

"Има няколко играчи, които са с леки травми. Ще преценим дали Краев, Аниете и Де Ноойер ще играят. Все пак това е само контрола, а след седмица ни предстои важен мач".

"Запознахме се с отбора на Галатасарай. Имат много качествени играч, въпреки че ще ли им липсват някои национали".

"Време си лети. Имам бегли спомени от мачовете ни с Галатасарай. Бяхме добър отбор. Треньор ни беше пак Люпко Петрович. Ние бяхме действащи футболисти - аз, Георги Иванов, Илиян Стоянов, Димитър Телкийски и др. Няма да забравя обаче еуфорията на реванша на "Герена". Отпаднахме, но хората оцениха, че дадохме всичко от себе си".

"Надяваме се феновете да ни подкрепят утре. Правим контролата заради феновете. Дано дойдат и да се подгреят за мача, който ще е през следващата седмица", добави бившият капитан на "сините".

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига