Владимир Николов ще строи волейболна зала в София. Той е намерил частен терен в столичния комплекс "Дружба", вече има и инвеститори, които ще превърнат смелия проект в реалност, пише "7 дни спорт". Очаква се залата да бъде официално открита през 2018 година. Освен от мъжкия отбор на Левски тя ще бъде използвана и от частното волейболно училище на Николов.

Както е известно, бившият капитан на националния отбор е президент на "сините", а най-амбициозната му цел е да изгради дом за отбора, който сега обикаля София като цигански катун.

"Сините" ще започнат новия сезон в Суперлигата с домакински мачове във Вършец, а за някои срещи ще пътуват до "Булстрад Арена" в Русе. Отборът беше приютен от Тити Папазов в столичната зала "Универсиада", но през целия месец ноември тя е заета покрай президентските избори и изложението "Произведено в България".

Днес волейболистите на Левски - София ще играят приятелски мач с иранския Сайпа. Срещата е от 18.00 часа в зала "Универсиада", но е закрита за фенове и журналисти.