Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри кои двама от футболистите му опонират и пак коментира изказването си от миналата седмица, че е готов да реже крака, ако се докаже симулативна игра. Засега само Кирил Котев и Мартин Камбуров му обявили, че във футбола е така.

"Не се съмнявам, защото все говорим за черно тото. Като бях в Аржентина и обменям 500 евро ми казаха една поговорка - били Саддамки тези пари, защото всеки говори за тях, но никой е ги е виждал. И тук е така за черното тото", заяви Крушарски в интервю пред „Диема Спорт”.

"Локомотив бил черна овца, играл черно тото. Нека го докажем, има власти, съд, има места за дълга почивка, за лишаване от свобода. Който си е заслужил, да си изкара "командировката", пък нека пак се пробва. Нека се докаже, на този ще му отрежа главата и ще го отлежа. В спокоен тон ги питах всички футболисти, преди да ми дойдат дяволите. Знаете ли колко човека се обадиха от тях? Двама - Котев и Камбуров. Обадиха се да ми опонират нещо, казаха ми, че това бил футболът. На това съм се наслушал. Ако аз кажа, че така е в производството на ракети и всеки ден стават бели, какво ще стане - ще фалирам", добави Крушарски и продължи.

"Не можеш да ме убедиш, че един мач е така, друг е иначе. Във футбола има постоянство. Да загубим с игра, разбирам, ама да загубим бабешката - няма да стане. Или почваме да правим спектакъл, или минавам на друга тема."

"Който иска да играе, да заповяда. Който не иска и не иска да работи за клуба - има си договор, 8 часа бачка на стадиона, имаме доста работа сега. Ще оформяме терена, имаме право да ги командироваме за производствени нужди, ще го направя и аз. Тия момчета трябва да разберат, че трябва да си вършат работата", сподели още босът на Локомотив.

"Не можеш ти да държиш емблемата и емблемата да е свързана с твоите финансови мечти. Тези финикийски знаци трябва да си ги заработиш, а не да са подарък. Не съм толкова богат, че да си подарявам парите, те трябва да се заслужат", завърши Крушарски.

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програмата на Първа професионална лига