Вратарят на юношите на Пирин (Благоевград) до 17 години Любомир Георгиев е пазил почти цял мач с разбита челюст в Разград срещу непобедения Лудогорец при загубата на "орлетата" с 0:6. Това стана ясно след завръщането на пиринци у дома, пише struma.bg.

Контузията стражът от Кресна получил в сблъсък с противников играч, който му нанесъл силен удар в лицето четвърт час след началото на двубоя. Въпреки очевадния фаул, главният рефер Михаел Павлов от Велико Търново, за когото сезонът е дебютен в този възрастов сегмент, признал последвалия гол в пиринската мрежа, без да въздаде адекватно правосъдие срещу извършителя на нарушението.

След оказаната първа медицинска помощ на терена потърпевшият останал в рамката и доиграл срещата с тампони в устата и с един избит зъб. Арбитърът пожалил домакините в още две други груби интервенции срещу Любомир Георгиев, не уважил и претенциите на гостите за всяко едно от трите попадения до почивката.

„Никой не ме попита как си посрещнах детето. Поне един да се беше обадил да се извини. Ако и те са родители, дали би им била приятна подобна ситуация”, реагира в социалните мрежи бащата Руслан Георгиев, който е таксиметров шофьор, пише още struma.bg.