Фенклуб "Дунав завинаги" организира пътуване за контролния мач на "драконите" срещу Волунтари. Тимът Русенци гостуват на отбора от Топ 10 на Румъния на 8 октомври, събота, от 16:30 часа на стадион "Ангел Йорданеску" в градчето до Букурещ, на което е кръстен и отбора.

"Цената на превоза с микробус за едно лице е 14 лв в двете посоки с включена такса "мост". Записване с плащане се извършва в агенция за недвижими имоти "Стефани" или в магазин "Големи дрехи за големи хора" на ул. "Ангел Кънчев" 23. Очаква се тръгването за Румъния да е около 12:30 ч. в съботния ден, като предстои подробностите около това да се уточнят допълнително", съобщиха още от "Дунав завинаги".

Междувременно от клуба информираха, че вече са пуснати в продажба билетите за благотворителния мач, който предстои на русенския клуб на 5 октомври, сряда, от 16 ч. в Попово.

Припомняме, че представители на ръководството, основния мъжки отбор на "драконите" и на този на домакините от Черноломец ще се включат в демонстративната среща, приходите от която ще отидат изцяло за лечението на близнаците Петър и Виктория. Децата още не са навършили и 1 годинка, но страдат от сериозни здравословни проблеми. Те са с диагноза детска церебрална парализа и имат страбизъм на очичките, като Пеши има и епилепсия (Синдром на West).

ФК Дунав призовава и своите фенове да се включат в кампанията за подпомагане на двете деца. Пропуските, които са с цена 4 лв., вече са достъпни в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 (в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали).

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига