Британският тенисист Анди Мъри разкри, че е преследван от камериерка по турнирите, в които участва. Изглежда въпросната жена сменя работата си по хотелите, за да следва олимпийския шампион от Рио де Жанейро.

„Първо се случи на един турнир, където играех. Бях окачил на вратата си табелката да не ме безпокоят, но тя е влязла. В 7 часа сутринта, както спях, се събудих, тъй като някой ме удряше по ръката. Отворих очи и видях камериерката да седи на кревата“, разказа Мъри пред шотландското издание "Скотсмен"

„След това я виждах по хотелите, в които отсядах за други турнири. Със сигурност тя беше в Ротердам и Барселона. Не знам на какво се дължи поведението й. Дали е някаква луда фенка? Нямам представа, но усещането си беше екстремно. Все едно ме преследва и ме подлага на тормоз“, допълни тенисистът.

Двукратният олимпийски шампион разкри, че навремето си е купил джип, въпреки че все още е нямал шофьорска книжка.

„Когато бях по-млад, мислех, че апартаментът ми в Лондон ще бъде най-голямата ми покупка, но след това си взех „Рейндж Роувър“. Странното е, че преди да навърша 22 години още нямах шофьорска книжка, за да го карам. Возеше ме моята прителка“, разкри Мъри.

Шотландецът обяви, че за него най-прекрасната личност на света е съпругата му Ким, но добавя, че на второ място подрежда актрисата Холи Бери.