Президентът на Монтана Румен Панайотов даде изявление пред БЛИЦ СПОРТ относно смяната на треньора Стевица Кузмановски и избирането на нов наставник на тима. Босът на тима от северозападната част на България коментира и кога се очаква отборът отново да играе домакинските си мачове на своя стадион „Огоста“.

„Слабите резултати и неудовлетворителното представяне на отбора до момента не отговаряха на нашите амбиции и на качеството на тима. Затова се стигна до раздялата със Стевица Кузмановски. Очаквам до края на деня да има по-голяма яснота и да обявим името на новия треньор. Не желая да коментирам имената, които се споменават в медиите. Нямам такава практика, а и не е коректно“, призна Панайотов пред БЛИЦ СПОРТ.

„Не желая да коментирам мненията по форумите и социалните мрежи, че в отбора се практикува т.нар. черно тото. На тези места по принцип коментират хора, които са негативно настроени към клуба или просто търсят причини, каквито не съществуват. Ние нямаме никакви съмнения в нашите играчи. Правим всичко възможно, за да излезем от тази негативна поредица от резултати, които натрупахме от началото на сезона“, допълни президентът на Монтана.

„Домакинстването на мачове от първенството в Ловеч не е приятно, но такива са условията. Надяваме се до края на годината да има решение на правителството, за да бъдат отпуснат парите, които ни бяха обещани за осветлението на стадион „Огоста“. Очакваме всичко да мине добре и през пролетта да играем домакинските си мачове в нашия дом“, завърши Румен Панайотов.
Веселин РУСИНОВ, БЛИЦ СПОРТ