Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че всичко в отбора е перфектно, но той върви в правилната посока и ще пише нови страници във футболната история.

„С една година съм по-възрастен, но всичко останало е наред. Не перфектно, но вървим в правилната посока. На това се надявахме. Имаше съмнения, имаше слухове за мен. Хората казваха: "Очевидно той бе добър треньор в Дортмунд, но германец няма да успее тук". Такива неща. Аз обаче не съм тук за година, а за дълъг период. Няма да празнуваме. Надавям се никой да не ми носи торта. Нямам време и не съм в настроение за равносметки", сподели Клоп пред „Ливърпул Ехо” по повод една година от престоя му в Ливърпул, която ще бъде отбелязана на 8 октомври.

Мърсисайдци са в серия от пет победи във всички турнири и са само на две точки от лидера във Висшата лига Манчестър Сити.

"Харесвах този клуб преди да дойда. Когато си тук обаче, нещата са много различни. Предстои ни още много работа. Не трябва да се радваме на историята, а да пишем нови страници. Да бъда част от това е приятно", допълни германският специалист.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА