Георги Пеев коментира проведения турнир за деца в памет на легендата Атанас Михайлов - Начко, както и актуални футболни теми.

"Помня Начко Михайлов като треньор в школата, но съм гледал и негови мачове. Хората го помнят само с добро, това е морално задължение да го уважим. На терена се чувствам зле, тъй като натежах. Ще излъжа, ако кажа, че ми липсва футбола, но имах една продължителна и добра кариера", коментира Пеев, който вчера игра за втория отбор на Витоша (Бистрица) при загубата с 2:4 от ЦСКА 1948.

"Следя и Първа и Втора лига. Нивото на футбола не е високо, навлязоха млади треньори, трябва да работим здраво, за да вдигнем нивото", допълни Пеев пред Нова телевизия.

"Желая успех на Петър Хубчев на поста национален селекционер, познавам го като футболист. Имаше успехи с Поморие и Берое, резултатите говорят сами за него, той е амбициозен футболист, държи на дисциплината, ще му стискаме палци", коментира Пеев избора на Петър Хубчев за национален селекционер.

Шест отбора, набор 2007, участваха в турнира, посветен на Начко Михайлов. Победител стана Царско село, който се наложи над ДИТ с 1:0.

Демонстратичен мач изиграха фенове на Локомотив (София) срещу бивши и настоящи футболисти на "железничарите", сред които Георги Бонев, Кирил Метков, Антон Велков, Георги Пеев и Даниел Пеев.

По инициатива на капитана на Локомотив (София) Дани Пеев продължава и благотворителната кампания по набиране на средства в помощ на болния от рак футболист Георги Богданов.