Героят за Левски при победата с 2:0 над Дунав - Георги Костадинов, изрази мнение, че предстоящото на 15 октомври вечно дерби с ЦСКА не е нищо особено за "сините".

"Влязохме доста концентрирано в мача и държахме инициативата. Заслужено победихме, въпреки че Дунав е добър отбор. Беше много важно да вкараме ранен гол. Според мен сме много единни и сме задружни като колектив, а това оказва влияние. Определено колективът е ключът към успехите“, коментира Костадинов пред Диема Спорт 2.

"Мачът с ЦСКА не е нищо по-особено - мач като мач. За нас няма някакво по-особено значение. Смятам, че ако се подготвим добре, играем концентрирано, ще победим“, каза Мечката.

"Смятам, че ако играем задружно и тактически добре, имаме своите шансове. Най-важното е да дадем всичко от себе си. Хубчев е доказан специалист и съм сигурен, че националният тим ще постигне резултати", добави националът за предстоящите световни квалификации срещу Франция и Швеция.

Минути по-късно, при тръгването си от стадион "Георги Аспарухов", Костадинов добави за предстоящия мач с ЦСКА: "Няма смисъл да се говори за дерби. Виждаме, че в този отбор играят 20 футболисти, които миналата година бяха в Литекс.".

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига