Треньорът на Левски Люпко Петрович отчете след победа с 2:0 над Дунав, че "сините" не играят красив футбол, но са важни трите точки. След седмия пореден успех в Първа лига тимът от "Герена" е първи с 23 точки, а русенци и ЦСКА имат по 17.

"Дунав не е случаен отбор и играе добър футбол. За мен не е изненада, че спечелиха толкова точки. Те играят компактен, добър футбол и имат отборна игра", коментира Петрович по Диема Спорт 2 след края на двубоя.

„Доволен съм от моите футболисти. Горд съм с тях, защото не играем красиво, но играем така, че да спечелим мача. Слушат ме и така не получаваме голове. Когато не получаваш голове, трудно може да не победиш. Всеки може да победи всеки в първенството. Три точки са си три точки“, продължи сърбинът.

„Последният път, още преди три мача казах, че съм доволен от Де Нойер. Играе тактически добре и зряло. Дунав имаше едно 100-процентово положение. През второто полувреме тичахме повече, имахме положения и 20-30 минута играхме добър футбол“, добави Петрович.

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига