Ивайло Петев дебютира като треньор начело на Динамо (Загреб). Тимът направи равенство 0:0 у дома срещу Хайдук (Сплит) в дербито на 11 кръг на първенството. Петев пое 11-кратния пореден първенец на Хърватия (общо 18 титли) преди няколко дни след колебливите резултати напоследък.

Петев очаквано замени неубедителния досега вратар Адриан Шемпер с Доминик Ливакович. В атака той заложи на чуждестранното трио Судани (Алжир), Армин Ходжич (Босна и Херцеговина) и Жуниор Фернандес (Чили). Тримата създадоха доста положения, но така и не успяха да реализират. Капитанът Домагой Антолич уцели гредата в 35-ата минута, после пропусна в 69-ата минута, а в последната атака в добавеното време шутира в тялото на вратаря от около 3-4 метра.

След равенството Динамо Загреб остава на трето място с 23 точки. Лидер е Риека с 29, на второ място е Осиек с 24. Хайдук Сплит е на четвърта позиция с 21 точки. Предстои пауза в първенствата заради световните квалификации, което ще даде възможност на Петев да поработи върху адаптацията си в Динамо. Следващият мач на тима е на 14 октомври - гостуване на Славен (Копривница).