Слабото представяне на Берое в последните три кръга вдигна високо напрежението в клуба. Вчера заралии отстъпиха пред Черно море с 0:1 у дома, а поражението бе последвано от спешна среща между наставника и ръководството на клуба. Веднага след съвещанието младият треньор е събрал футболистите, дръпнал им конско, след което заявил, че от понеделник ще гони играчи от клуба, научи БЛИЦ СПОРТ.

Няма яснота как Димитров ще направи това при положение, че всички играчи имат договори, но вероятно ще се започнат преговори за прекратяване на контрактите срещу обезщетения. Треньорът на Берое е решил да се раздели с част от опитните играчи в клуба.

Димитров е все по-силно нежелан от феновете на "зелените". В срещата с "моряците" той бе принуден да чува викове "оставка" по свой адрес.

Още преди две седмици БЛИЦ СПОРТ разкри, че Димитров бе привикан на среща, на която му бе поставен ултиматум за мачовете с ЦСКА и Черно море. И двете срещи обаче бяха загубени - 0:4 от "червените" и 0:1 от "моряците". Въпреки това от ръководството за пореден път му гласуваха доверие. Хората в управата обаче все повече започват да се замислят за промяна на скамейката, тъй като Берое вече трети кръг не може да реализира гол, а освен това стила и играта на "зелените" не се нравят на шефове и фенове.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига