Днес един от любимците на "синята" публика Антонио Аниете празнува своя 31-ви рожден ден.

Роден на 1 октомври 1985 г. в испанския град Севиля, той започва кариерата си от юношеските формации на Реал Сосиедад. Играе последователно в тимовете на Кория, Сан Роке, Хаен и Сеута.

През 2012 г. заиграва в Гърция в отбора на Олимпиакос (Волос). Изкарва един сезон, в който отбелязва 9 гола в 39 мача. През следващия сезон преминава в градския съперник – Ники. С него играе във втора дивизия на Гърция и става голмайстор на шампионата с 21 гола, вкарани в 37 мача.

През юли 2014 г. е привлечен от Пепе Мурсия в състава на Левски и става четвъртият испанец обличал „синята“ фланелка.

На 14 септември 2014 г. в домакинската победа 2:0 срещу Славия вкарва първия си гол за "сините" след много красив прехвърлящ удар. В следващия кръг при гостуване на Хасково отбелязва отново при успех с 4:1. На 2 Ноември негов гол донася трите точки на тима при 1:0 срещу Локомотив София в Надежда. 

Разписва се и при равенство 2:2 срещу Литекс в София. Постепенно се утвърждава като основната фигура в Левски. 

На 29 април 2015 г. в полуфинален за купата на България срещу Лудогорец, вкарва изключително важен гол в последната секунда от продължението и така класира отборът си на финала. 

Аниете се превръща и в голмайстор на сезон 2014/2015 с 15 попадения след като вкарва два гола срещу Марек в последния кръг и така изпреварва основният му конкурент за приза Мартин Камбуров с един гол. Има oбщо 46 мача и 19 гола за "сините".

ПФК Левски честити празника на Аниете и му пожелава много здраве, спортно дълголетие и бъдещи щастливи мигове със "синия" екип.