Главният мениджър на Левски Андрей Желязков все още не е сложил подписа си върху връченото му предизвестие за уволнение. Той разкри, че чака адвоката си, който да му разясни причините, заради които се налага неговото освобождаване.

Както вчера БЛИЦ СПОРТ информира, от днес задълженията на Жужо ще бъдат поети от Георги Чиликов, който вчера постигна договорка с новия собственик Спас Русев. 

"Връчиха ми предизвестие, което не съм подписал. Баждеков подписа, но аз искам да изчакам адвоката си. Той ще се върне понеделник или вторник. Има си някои неща, които са в компетенцията на специалистите. Аз не знам всички точки, параграфи, алинеи и членове, за които става дума в предизвестието", обясни Жужо пред "Меридиан мач". 

"Искам да знам защо ме освобождават - дали за неявяване на работа, заради некадърност, може и стар да ме изкарат Затова ще прегледам внимателно с адвоката предизвестието. Ако всичко е нормално, ще го подпиша. Надявам се да се разделим по взаимно съгласие. Аз финансови претенции нямам".

"Доколкото ми е известно, новите собственици имат различни визии за управление. Няма нищо лошо. Не се сърдя на никого. Може би искат да вземат по-млад човек от мен. Аз от работата си в Левски не се срамувам", завърши Желязков. 

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига