Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от показаното от футболистите му срещу ПСЖ. Българският тим отстъпи с 1:3 на "Васил Левски" пред съперника в двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

"Искам да благодаря на футболистите за това, което направиха в този мач. Знаете каква е класата на ПСЖ, играем да се представим максимално добре. Имахме възможности, които пропуснахме. Тези мачове се играят на грешки", заяви Дерменджиев.

"Видяхте, щом феновете изпращат отбора с ръкопляскания, значи са доволни от играта. Искаме да играем като равен с равен, нито сме се затваряли в глуха защита. Мисля, че те останаха доволни от това, което показа Лудогорец. Това е игра на грешки, особено в един такъв турнир. Колкото по-малко грешиш, толкова по-голям е шансът да спечелиш", продължи наставникът на Лудогорец.

"Ще вземем още точки. Ще ги вземем. С всеки един такъв мач този отбор израства. Виждате, че играят без притеснение. Ние ще си играем нашата игра, така че да можем да зарадваме феновете", допълни специалистът.

На въпрос, какво е щяло да стане, ако Моци бе вкарал дузпата за 2:2, Дерменджиев коментира:
"Това са само едни гадания, ако беше 2:2 е различно, но това е футболът. Това може да се случи във футбола".

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа