Младежката формация на ПСЖ нанесе тежко поражение на връстниците си от Лудогорец в двубой от Шампионската лига, който се игра преди този на мъжете. Първите отбори на двата тима се изправят един срещу друг довечера от 21:45 часа на стадион "Васил Левски". В младежкото издание на надпреварата парижани надделяха с 8:1 над "зелените" на стадион "Георги Аспарухов".

Хеттрик за ПСЖ заби синът на легендата Джордж Уеа - Тимати. Той се разписа в 29-ата, 48-ата и 85-ата минути. По две попадения добавиха Самуел Есенде и Нкунку. Последният гол бе дело на Муса Диаби в 88-ата минута.

Денислав Александров донесе малко радост за българския състав с попадението си в 38-ата минута.

ПСЖ вкара четири от головете си през първата част, а през втората темпотото значително спадна. Второто попадение на Нкунку пък бе от дузпа в 80-ата минута.

Българският тим игра 20 минути с човек по-малко на терена, след като в Ерол Дост бе изгонен за два жълти картона.

Така Лудогорец е без спечелена точка след изиграването на два кръга. В първия си мач разградчани загубиха след гол в добавеното време при гостуването си на Базел. ПСЖ пък е с 4 точки, след като в първата среща направи равенство с Арсенал.

В другата среща от групата Базел отново стигна до успех с късен гол. В 93-ата минута на гостуването си на Арсенал швейцарците получиха право да изпълнят дузпа, която бе реализирана и с нея крайният резултат стана 2:1 за Базел. Тимът е първи в групата с 6 точки, докато Арсенал има 1.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА