Легендарният български футболист Христо Стоичков няма да вземе участие в мача на ветераните на България и Швеция в Стокхолм на 9 октомври, за който БЛИЦ СПОРТ първи информира. Приятелският двубой е ден преди световната квалификация на "А" отбора ни в Стокхолм. Очакваше се Камата да се включи в шоуто, но лично той разкри, че това няма да се случи заради ангажименти към телевизионния гигант „Унивижън“.

"Всичко около мен е окей, въпреки че вече не само пишат лъжи за мен, ами и лъжат от мое име. Лъжат и мажат яко с масло и конфитюр, а после питат защо им се случват някои неприятни неща. Не е ли така?", коментира Ицо пред "Труд".

"Искаше ми се да играя в Стокхолм, но „Унивижън“ ме командирова по това време в Манчестър за седмица за интервюта в „Сити“ с Пеп Гуардиола и Чики Бегиристайн. Предполагам знаете, че двамата не дават по принцип персонални интервюта, като правят изключения само при много специални случаи. И ако сега приемат визитата ми за наистина важна, ще седнат пред камерата. Естествено, надявам се да стане точно така."

Телевизионният гигант „Унивижън“, който излъчва най-вече за САЩ и Мексико, удари рекорд със 100 милиона аудитория по време на Мондиал 2014 и тогава тази новина се разпространи официално от интернет страницата на ФИФА. От този момент каналът не изпуска лидерската си позиция в ефира, а на Стоичков увеличиха ангажиментите с рубриката „Агент 008“ за интервюта със световни звезди „тежка категория“.

"Имам покана да пътувам на 10 октомври и за едно страхотно събитие в Европа и да се срещна с една много важна за целия свят личност. Но за моя динамичен живот днес това ми е твърде далеч във времето и е рано да говоря по темата. По-добре ще е да прочета някоя измислица, да се посмея и тогава да кажа каква е истината.“, добави Стоичков от Китай, където е за два шоу мача между Европа и Южна Америка.

Мика обяви блага вест от Маями: Христо Стоичков стана женски дядо! Бебето е с екзотично име