Ивайло Петев бе на трибуните на Максимир и изгледа как Ювентус разгроми бъдещия му отбор Динамо (Загреб) с 4:0, записвайки първи успех в  група "Н" на Шампионската лига. Миралем Пянич, Гонсало Игуаин,  Пауло Дибала и автогол на вратаря Адриан Шемпер донесоха победата на Юве, въпреки че в последния си мач като наставник на Динамо, Желко Сопич заложи на подчертано офанзивен състав.

Преди мача ултраси на домакините нападнаха част от привържениците на Юве и въпреки бързата намеса на полицията, няколко италианци бяха ранени.

В 24-ата минута Ювентус поведе след груба грешка в защитата на Динамо. Бонучи пробва дълъг пас към Пянич, а Сигали отклони топката, така че тя да стане лесна за босненския национал, който технично я насочи в ъгъла на вратата за 0:1.

Динамо пропусна да изравни, след като удар с глава на защитника Гордън Шилденфелд срещна напречната греда.

В 31-ата минута Пянич асистира и на Игуаин, който овладяв наказателното поле и не остави никакви шансове на вратаря Шемпер.

В 57-ата минута Дибала с топовен шут отбеляза трети гол за Юве.

До края на мача Ювентус пазеше сили, но стигна до четвърти гол, след като Шемпер не можа да се справи със силен шут на Даниел Алвеш в 85-ата минута и сам вкара топката във вратата си .

Ювентус оглави класирането в своята група с 4 точки, заради по-добрата си голова разлика от Севиля. Динамо е последен четвърти с нулев актив.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА