Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску бе доволен от успеха над Берое с 4:0, но изтъкна, че все още му трябва време, за да изгради добър отбор.

"Поздравленията са за футболистите и това, което направиха днес. Те намериха начин да ме поздравят. Знаете имаше напрежение върху нас, трябваше да запишем тази победа, за да го тушираме. Имахме ситуации, играхме добре, атакувахме добре.

Способни сме да изградим добър отбор, но имаме още работа да вършим. Трябва да играем добре и вкъщи и навън. Не знам защо играем по-зле навън. Не искам да сме домакински отбор. Може би и феновете тук помагат много. Трябва да се сплотим като тим, да се опознаем. Имаме много нови играчи. Трябва да играем еднакво добре навсякъде защото сме ЦСКА", започна Йорданеску.

"Никакъв ултиматум не съм имал, аз имам договор с клуба. Благодаря на собствениците за подкрепата и кредита на доверие. Знам какво трябва да направя, за да обединя футболистите. Единственото, което ми трябва е време", продължи треньорът на ЦСКА.

"Аз знам къде съм, в какъв клуб съм, има напрежение постоянно. В жена ми няма напрежение когато прави супата, но аз съм тук и има напрежение върху мен. Благодаря на феновете и се надявам да продължим да ги правим щастливи", каза още румънецът.

"Борис Галчев е всеки ден с нас, тренира упорито, харесва ми как работи. Искам го в състава си, но след време ще отговорим дали ще бъде", завърши Йорданеску.

 

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програмата на Първа професионална лига