ЦСКА претърпя пълен крах и отпадна още на 1/16-финалите за Купата на България. Тимът, който спечели трофея от "В" група през миналия сезон, днес загуби от Локо (София) с 1:2 в "Надежда". Столичните "железничари" са сред изпадащите във Втора лига ("Б" група).

Поредният слаб мач поставя под сериозна въпросителна бъдещето на Едуард Йорданеску начело на ЦСКА. Румънецът иска време за добър отбор, но в четирите изминали мача, в които е начело на тима, резултатите са отчайващи. За първенство Йорданеску дебютира с 2:0 срещу Локомотив Горна Оряховица, последва загуба с 0:2 от Дунав и измъчена победа с 1:0 срещу Черно море с гол в добавеното време. Днес дойде и отпадането за Купата на България.

Цялото ръководство на ЦСКА бе в ложите на стадион "Локомотив". Шефовете ще се съберат, за да решат по възможно най-бързия начин как да излязат от кризата с треньора. Вече се спрягат някои имена като фаворити за треньори в Борисовата градина. Припомняме, че румънецът още в началото бе приет с абсолютно недоверие от феновете след смяната на Христо Янев.

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига