Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне възхвали бразилската звезда на Барселона Неймар и френския национал Антоан Гризман преди дербито от междинния пети кръг на испанската Примера дивисион. Двубоят е утре вечер от 23:00 часа българско време на „Камп Ноу”.

„Той е привикнал на един определен стил. Всеки играч има своя собствен стил и аз обичам неговия стил. Той често е критикуван и хората дискутират за личния му живот. Той обаче просто се наслаждава на своя живот. Хората винаги го критикуват и той им отговаря, ако е необходимо”, коментира аржентинският специалист критиките по адрес на бразилеца.

„Неймар е играч, който наистина обичам. Той е необикновен. Той има силна личност и точно спечели златен медал на олимпиадата в Рио, след като бе критикуван”, допълни Симеоне, който има и в своя състав звезда. Френският национал Антоан Гризман заедно с Неймар, Лионел Меси и Кристиано Роналдо е считан за един от фаворитите за „Златната топка”.

„Надявам се, че ще спечели. Той направи невероятен сезон и през настоящия продължава така. Той направи много голям напредък и чете играта наистина добре. Той решава проблемите по най-добрия възможен начин”, каза Симеоне за Гризман.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!