Давид Луис ще бъде титуляр за Челси в утрешния мач срещу Ливърпул. Той ще замени контузения Джон Тери. Новината беше съобщена от мениджъра на „сините“ Антонио Конте.

30-годишният Луис се завърна на „Стамфорд Бридж“ в последния ден на летния трансферен прозорец, след като бяха платени 30 милиона паунда на ПСЖ. Бразилският национал беше резерва при равенството 2:2 със Суонзи в неделя.

Друго попълнение на Челси от последния ден на летния трансферен прозорец Маркос Алонсо, ще продължи да чака за дебюта си с екипа на лондончани. Той остана неизползвана резерва срещу „лебедите“. Антонио Конте намекна, че предстоящия във вторник мач за Купата на Лигата срещу шампиона Лестър е добра възможност испанецът да започне като титуляр за „сините“.

Капитанът на Челси Джон Тери получи разтежение на връзки на стъпалото в края на мача със Суонзи. Бившият английски национал най-вероятно ще пропусне не само мача срещу Ливърпул, но и този срещу Лестър за Купата на Лигата. Очаква се Тери да се завърне в игра за лондонското дерби с Арсенал на 24 септември.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА