ЮРИ СЛАВЧЕВ/СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА БЛИЦ СПОРТ В БАЗЕЛ

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов обясни защо се е стигнало до грешката в 80-ата минута, при която Базел успя да изравни. Мачът от Група "А" на Шампионска лига завърши 1:1, като "орлите" бяха много близо до трите точки при гостуването на стадион "Санкт Якоб Парк".

"Центриране, при което излязох. Топката беше далеч, за да я хвана и реших да боксирам. Никой не ми каза, че съм сам, мислех, че нахлува човек. Боксирах и нямахме късмет, че попадна в човек на Базел", обясни ситуацията Владо Стоянов.

"Жалко! Съжалявам, че изпуснахме трите точки, защото можехме да ги вземем. Малко хора очакваха да вземем точка, но с оглед на развитието на мача можехме да си тръгнем и с три. Разделихме си по едно полувреме - първото стояхме добре на терена, използвахме нашите моменти, държахме топката... През второто полувреме ни натикаха в нашата половина и това доведе до умора. Днес късметът не беше с нас", коментира националът.

"Точката е много важна. Вече знаем, че можем да се противопоставяме на големите. Нормално е като се изправяш срещу утвърдени имена в европейския футбол, да има някакво напрежение. Надявам се, че ще объркаме сметките и на другите отбори и да излезем от групите", пожела си Стоянов.

"Дайте да играем леко-полеко, имаме цел и я преследваме. Защо пък да не сме втори? Смятам, че в тази група ще има доста врътки. Надявам се щастието да ни се усмихне и да излезем от групите", добави вратарят.

СПЕЧЕЛИ ПАКЕТ ЗА ДОМАКИНСКИТЕ МАЧОВЕ НА ЛУДОГОРЕЦ В ШЛ

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа