Скандалът с Христо Стоичков продължава да вълнува общественото пространство. Мненията са на двата полюса - част от хората защитават легендарния футболист за постъпката му, а други го критикуват жестоко.

Припомняме, че в събота следобед Камата нападна екип на столичния вестник "България днес" пред Етрополския манастир, където се проведе църковната церемония на сватбата на дъщеря му Христина. Шофьорът и фотографът обвиниха Стоичков, че са били атакувани, като имат доказателства за нанесени телесни повреди, както и материални щети.

В последните два дни доста хора взеха мнение и се изказаха за случилото се. Плеймейтката Златка Димитрова защити Стоичков в социалните мрежи.

"Малко им е! Като си навират носа, където не им е работа. И мен така ме издебнаха пред нас да ме снимат. Не оставят хората. Плюс това професия ПАПАРАК НЕ Е ЗА ВСЕКИ. Те по български си работят, седнали в колата и от седалките снимат! Смешки", написа Златка Димитрова във "Фейсбук".

Под публикацията се разрази поредна дискусия относно поведението на Стоичков, като Златка яростно защитава Камата. В някои от постовете си плеймейтката вади доказателства как на Запад и в САЩ постъпват с папараците.