Христо Стоичков разлюля България с поредния скандал, в който се забърка. Камата скочи и наби шофьор на журналистически екип, който се промъкна да снима сватбата на дъщеря му Христина. Инцидентът се разрази в Етрополския балкан, където бе църковния брак между Христина Стоичкова и младоженеца - хърватина Лука Белич. Представителите на медията не бяха желани на мястото и Стоичков реагира, скачайки на бой на шофьора на екипа. След това стана и лек инцидент между автомобила на журналистите и друг на някой от гостите.

Минути след инцидента Кубрат Пулев публикува снимка с Христо Стоичков от хотела в Правец, където бе церемонията по гражданския брак. Камата обаче го пропусна, тъй като вероятно все още е имал разговори с полицията, която работеше по инцидента. Тържеството също ще бъде в хотела в Правец.

Под публикуваната снимка от Кубрат Пулев отново следват десетки коментари относно постъпката на Стоичков. Някои от феновете го критикуват за действията му, а други го защитават. "Кобра, много го надъхваш това момче да се бие с журналистите", пише един от приятелите на боксьора във "Фейсбук".