Съперникът на Лудогорец в Шампионската лига Арсенал записа убедителна победа като гост на Уотфорд. В мач от 3 кръг на Висшата лига „артилеристите“ се наложиха с 3:1 над „стършелите“.

Санти Касорла откри резултата в 9-ата минута. Той беше точен от дузпа, отсъдена за нарушение на Нордин Амрабат срещу Алексис Санчес. Пет минути преди края на първото полувреме Санчес удвои, след като на далечната греда с крак засече центриране на Тио Уолкът. Себастиан Прьодъл изчисти, но топката вече беше преминала голлинията.

В добавеното време на първата част Месут Йозил реализира трети гол за гостите, когато с глава засече центриране на Алексис Санчес отляво.

В 57-ата минута Роберто Перейра върна едно попадение за „стършелите“. Той беше точен при разбъркване в наказателното поле след изпълнение на корнер. Така аржентинецът се разписа при дебюта си за Уотфорд.

Така Арсенал постигна първата си победа за сезона във Висшата лига, след като до момента имаше загуба от Ливърпул и равенство с шампиона Лестър. Уотфорд пък е с една точка след реми със Саутхемптън и поражение от Челси.

 

 

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!