Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира жребия за Шампионска лига, който прати "орлите" в Група "А" заедно с ПСЖ, Арсенал и Базел.

„Няма как да бъда недоволен, все пак става дума за жребий за Шампионска лига. Който и да се падне, това са силни отбори. Базел ни е стар познайник. Ние имаме възможност да вземем точки“, коментира пред "Гонг" Дерменджиев.

„Аз не съм се надявал за някоя група. Чаках да видя къде ще се паднем и тогава да коментирам. Не сме си омръзнали с Базел. Познаваме се добре, но ние натрупахме опит и сега ще сме различни“, каза специалистът.

„Сега се надяваме на толкова точки, че да завършим на третото място. Още е рано, но мисля, че ПСЖ ще завърши първи в групата. Сега може да проверите състава на ПСЖ и ще видите за какви играчи става дума“, коментира Дерменджиев.

„След жребия всичко е нормално. Още не знаем програмата. Ние се готвим за тренировка. Отборът реагира емоционално. Те са настроени да играят, независимо срещу кого. В крайна сметка това са най-добрите отбори в Европа“, добави треньорът на Лудогорец.  

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига