Христо Стоичков присъства на пресконференцията, на която беше представен новият старши треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску. Преди да говори за наставника, Ицо уточни какви длъжности ще заемат в клуба другите присъствали в залата.

„За мен е голяма чест по-малко от два месеца пак да съм в България. Да имам възможността да представя новия старши треньор на ЦСКА.

Преди това искам да кажа, че  Димитър Пенев си остава почетен президент на клуба. Г-н Пенев, пожелавам ви много успешна работа. За мен е чест, че отново сме заедно.

Спортен директор на ЦСКА ще бъде Пламен Марков. Аз съм израснал с него. Знам, че е голям професионалист. Финансовият директор ще бъде Трифон Попов.

Сега за треньора... Имах възможността да разговарям с мои бивши колеги от Румъния. Хора, които са близки до новия треньор на ЦСКА и до баща му. Хаджи и Попеску ми дадоха пълната информация за него. Затова се спряхме на Едуард Йорданеску. Той е човек с идеи, знае как да наложи дисциплина. А има ли дисциплина, всичко става по-лесно. Еди, добре си дошъл! Пожелаваме ти много успехи! Да се надявам, че в края на годината ще си също така весел, както си днес", заяви Стоичков.
Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига