Силна турбуленция и танци разтресоха самолета на Лудогорец на път към България. Героите се прибраха у нас, след като снощи записаха поредния голям успех на европейската сцена. Отборът на Георги Дерменджиев се класира за втори път в групите на Шампионска лига след 2:2 на реванша с Виктория (Пилзен) и общ успех 4:2 от двата мача.

"Орлите" излетяха от Чехия в 2 часа след полунощ местно време и кацнаха благополучно във Варна в 5 часа наше време. Щастливите футболисти купонясваха в самолета, някои от тях дори танцуваха, предаде репортер на БЛИЦ СПОРТ.

Бразилците бяха във вихъра на купона, а когато силната турбуленция ги разклати един от тях се изцепи: "Изчакай да играем в Шампионска лига, пък после прави каквото искаш със самолета... Рано ни е още!".

Купонът на "орлите" обаче едва ли ще продължи дълго, тъй като в неделя тимът гостува на Локомотив (Пловдив) в мач от 5 кръг на Първа лига.

Съперниците за групата в Шампионска лига пък Лудогорец ще научи утре. Жребият ще се тегли от 19:00 часа, а на него ще присъстват Ангел Петричев и Александър Александров.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига