Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов е оптимист относно класирането на тима в следващата фаза на Шампионска лига. Снощи "орлите" направиха зрелищно 2:2 с Цървена звезда в мач от третия квалификационен кръг и очакват тежък реванш след седмица в Сърбия.

“Играхме далеч по-силно от съперника през първата част, определено го надиграхме. Смятам, че първият гол на Звезда ни шокира. Падна твърде рано през второто полувреме. Определено не го очаквахме. Това може би леко ни смути и разстрои играта ни. Реално при първото си по-сериозно положение сърбите ни вкараха”, заяви един от лидерите в селекцията на “орлите”.

“Не знам доколко добре сме играли, треньорът ще каже. Надявам се, че в крайна сметка ще продължим. Всички в отбора сме оптимисти и вярваме, че ще елиминираме Цървена звезда. Сръбска преса не чета и не ме интересува какво пише там. Какво има да ни мотивират публикациите там? Ние играем за място в групите на Лига Европа и плейоф за влизане в Шампионската лига. Това само по себе си е достатъчна мотивация”, допълни още Стоянов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа