Ред Бул Залцбург спечели с 1:0 гостуването си на  Партизани в Тирана в първия мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Австрийците останаха с човек по-малко в 54-ата минута, след като Самасеку получи червен картон, но в 70-ата получиха дузпа, която Жонатан Сориано реализира.

В 73-ата минута червен картон получи и Калари от състава на Партизани и така двата тима завършиха срещата с по 10 човека на терена.

Виктория (Пилзен) и Карабах завършиха 0:0 и ще трябва да решат всичко в реванша след седмица.

Домакините повече търсеха победата, но така и не успяха да намерят път към вратата на азерите. В 75-ата минута чехите останаха и с човек по-малко на терена след червен картон за Баранек.

ФК Ростов и Андерлехт също не се победиха и завършиха 2:2.

Белгийците поведоха още в 3-ата минута. Стивън Дефур центрира ниско от корнер, играч на Андерлехт пропусна топката към връхлитащия Хани и той опъна мрежата. Ростов изравни в 16-ата минута, когато Дейви Роеф не реагира по най-добрия начин след изстрел от фаул на Кристиан Нобоа и Езатолахи отблизо нямаше как да сбърка.

В 52-ата минута Юри Тилеманс реализира за 1:2. Ростов изравни в 59-ата минута, когато Александър Гацкан беше повален в наказателното поле от Дефур, а Полоз превърна дузпата в гол.

Гол на резервата на Ростов Сердар Азмун бе отменен в 67-ата заради засада.