Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева се изказа ласкаво за Бойко Борисов и Красен Кралев. Категоричното й мнение е, че премиерът няма абсолютно никаква алтернатива на българската политическа сцена. Раева дори смята, че Борисов в момента е и президент на България.

БЛИЦ публикува написаното от Раева във "Фейсбук":

Браво на Бойко Борисов! Следя внимателно изявите на българските политици през последните месеци и дни, във връзка със събитията, които ни заобикалят (слава Богу все още). Премиерът Борисов успява да ме убеди все повече и повече, че на този етап няма абсолютна никаква алтернатива на българската политическа сцена! Дори и нещо повече - в момента за мен той е и министър председател, и Президент на Република България с реакциите си, изказванията си, поведението си и отношението си към тежката международна обстановка, както и с отговорността си към интересите на България в този момент! Както вече изказах мнението си тук, необходимо е абсолютно обединение на всички, а не инфантилни игри на стражари и апаши. Не сме вързали и цъфнали, за да се самоунищожаваме и сами отвътре. Достатъчно се "топим" навън и ставаме за резилите, демонстрирайки безсилие да се справяме със собствените си проблеми...

В тези много страшни времена за сигурността на европейските държави и в частност за България, повече отвсякога се изисква разум, отговорност и пробуждане на българския дух за обединение.

Последните 25 години България не е имала толкова компетентен, смел и действащ министър на спорта! Много ме кефи министър Кралев! Много!
Бях първата, която след първата си случайна среща с него след назначаването му за министър, в коридора на министерството, която продължи цели 15 минути, а може би и повече, написах, че съм във възторг от него!

С днешна дата потвърждавам тогавашното си мнение. Когато някой е можещ и с необходимата личностна характеристика, трябва да се казва, пък бил той и министър в днешно време! Стига с тази мода да се отрича всеки, който е министър!