Председателят на Управителния съвет на Левски Николай Илиев призова футболистите да останат здраво стъпили на земята след нулевото равенство срещу Марибор. Реваншът е на 21 юли (четвъртък) от 20:00 часа на "Герена".

"Всички видяхте, че отборът се представи доста добре на този етап след подготовката, която направихме. Смятам, че равният резултат е много добър преди реванша, въпреки че създадохме положения и можеше и да постигнем пълен успех на стадиона в Марибор", коментира Илиев пред "Дарик" радио.

"Трябва да останем на земята, да не хвърчим в облаците, чакат ни много по-тежки 90 минути в София. Поздравявам публиката, нашите привърженици бяха уникални, без никакви ексцесии. Изключително много ще разчитаме на тяхната подкрепа на реванша. С нашата игра и тяхната подкрепа може да направим приятната изненада в този кръг", продължи началникът.

"Ще ви кажа, че още отсега започнаха да се търсят билети, след 3-4 дни в зависимост от деня, в който се пуснат, всички билети ще бъдат продадени. Който успее да си вземе билети по-рано, ще бъде добре", допълни Ники Илиев.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа