„При мен са идвали фенове на ЦСКА с молба да помогнем на клуба да се стабилизира и да играе в елита. ЦСКА е най-реномираният български отбор, с най-много успехи и с най-добрите футболисти. Като изключим старото време на Гунди, който ми е идол”, заяви премиерът на България Бойко Борисов пред Би Ти Ви.

 „Гриша Ганчев е пръв приятел с Татяна Дончева, а ме обвиняват, че на него съм дал базите. Видях с очите си, че той бе на трибуните на финала за Купата и публиката го аплодираше. Друг не видях. Аз призовавам всички да си стиснат ръцете и да отидат да играят на „Българска армия”, защото стадионът си е на ЦСКА, ние на кого да го дадем?”

 „В момента даваме близо 10 млн. за волейбола, за световното първенство. Над 300-400 млн. са отишли за волейболни зали. Сигурно имаме над 20-30 вече в страната. Направили сме го заради феновете, заради националното достойнство и радост, която носят волейболистите.

Що се отнася до футболния клуб ЦСКА - ако има законов начин, не 11 милиона, а и 20 милиона да са необходими за опрощаване, бих настоял пред колегите да вземем такова решение. Защото ЦСКА не е кой да е клуб. Аз съм левскар, но ЦСКА са постигнали най-много. Призовавам хората от "червения" клуб да си стиснат ръцете”, добави премиерът. 
Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа