Драмите в ЦСКА нямат край, а и не се очаква скоро да приключат. Сега назрява пореден скандал, свързан с това кой от двата отбора ще играе на стадион "Българска армия". Треньорът на автентичния ЦСКА Адалберт Зафиров категорично обяви, че на 23 юли тимът му ще има контрола на "Армията", а както е известно по същото време ЦСКА-София планира да мери сили с Удинезе на същото място.

"На 23-и със сигурност ще имаме контрола. Срещу кого не мога да кажа на този етап. Противникът трябва да е подходящ за нашето ниво и за представяне на "Българска армия". Контролата ще бъде тук (б.р. - стадион "Българска армия", каза Зафиров, който тази вечер тренира тима на изкуствения терена на стадиона в Борисовата градина.

"Доколкото знам те са заявили стадион "Васил Левски", добави Зафето по повод планираната също на 23 юли контрола на ЦСКА-София с Удинезе.

"Още не знаем в коя група ще играем, но това е най-малкият проблем. Важно е клубът да бъде спасен и да продължи да съществува. Очаквам опитни футболисти, ако всичко с оздравителния план бъде наред. Голяма част от миналогодишния състав може да се присъедини към нас. Имам съгласието на пет човека, включително от Австрия. Аз не съм говорил с футболистите, има упълномощен човек да преговаря", добави Зафиров.