Треньорът на словенския гранд Марибор Дарко Миланич заяви, че е добре запознат с качествата на футболистите на Левски и те са способни на изненади. Словенският тим е домакин на „сините” в първата им среша от втория квалификационен кръг на Лига Европа този четвъртък от 21:00 часа българско време.

"Гледали сме контроли на съперника, както и няколко техни мача от миналия сезон. Това е балкански отбор и съответно играчите му са технически способни. Те могат да изненадат. Като цяло мисля, че имаме добра представа за противника", коментира Миланич пред 24ur.com.

Специалистът е леко притеснен за играта в защита на тима, въпреки че тимът не допусна гол и завърши 0:0 със Селтик в контрола. „Срещу шотландците играхме много дисциплинирано. Действахме компактно, но в дясната зона на отбраната бяхме по-слаби. Трябва да изчистим пропуските си незабавно. Знаем какво ни чака в Европа и в първенството. Доволен съм от подготовката. Срещу Селтик ни липсваше само малко повече храброст. Срещу румънския Астра (1:1) се представихме отлично. Трябва да показваме мощта си всеки ден", каза още словенският специалист.