От днес в рамките на целия състезателен сезон, всички играчи на Нефтохимик, както и треньорите на отбора ще могат да тренират в един от най-модерните и иновативни фитнес центрове в България – Fitholic.

Прекрасното спортно съоръжение, което отвори врати в Бургас съвсем скоро, разполага с всичко необходимо за провеждането на всякакъв вид кондиционни тренировки, независимо дали става дума за тренировка с фитнес уреди, или посещение на класовете с йога, табата, каланетика и др. Центърът е оборудван с най-висок клас фитнес уреди, които ще задоволят и най-взискателните клиенти. Освен това във Fitholic има солариум, стая за масажи, както и заведение, в което се приготвят изключително вкусни и здравословни рецепти.

След като направиха своята фитнес тренировка днес, играчите на Нефтохимик получиха почивка и следобед нямаха занимание. След вчерашната контролна срещу Черноморец (Балчик), спечелена с 4:1, няма футболисти, които да се оплакват от контузии. Извън строя все още са Даниел Гаджев и Живко Хаджиев. Вторият се очаква през следващата седмица да поднови тренировки.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка