"Започва нова ера в кариерата ми", смята Георги Миланов, който се завърна в ЦСКА (Москва) след наем в Грасхопър.

24-годишният български национал изигра 11 мача в Швейцария, а контузия го остави извън терените за повече от месец. "В Швейцария беше много хубаво, но ЦСКА е моят дом. Тук са моите приятели и се радвам, че вече се видях с тях. В момента тренирам усилено за новия сезон, но ще ми трябват още две-три седмици, за да вляза в оптимална форма. Усещам, че започва нова ера в кариерата ми", коментира Миланов в интервю за клубния сайт на ЦСКА (Москва).

"Не беше приятно, че трябваше да пропусна шест седмици заради контузия, но се чувствах много добре на терена в ролята на вътрешен полузащитник. Това ми помогна да подобря формата си", добави бившата звезда на Литекс.

"Целта пред мен през новия сезон е да започна да играя редовно, а головете ще дойдат сами. Наясно съм, че конкуренцията в клуб като ЦСКА (Москва) е огромна, защото тук има много добри футболисти. Затова и целта пред нас е само една - да спечелим шампионската титла и Купата на Русия", завърши Миланов.

През миналия сезон българският национал записа 18 мача за "армейците" в Премиер лигата на Русия, а московчани станаха шампиони.