Безпрецедентна атака наредиха близки до настоящото ръководство на ЦСКА. В социалната мрежа "Фейсбук" в последните два дни се вихри зараждащ се бунт срещу всевъзможни институции - БФС, държавни комисии, както и срещу журанлисти и футболни деятели. Причината се крие в подкрепата на част от хората към сегашните шефове, които искат от Чавдар (Етрополе) и Литекс да направят ЦСКА, пише "7 дни спорт". Въпросните интернет тролове призовават за борба и протести срещу "виновниците".

"Нека всички заемат позиция и бъдат в пълна готовност за протестни действия. Защото са готови да ни излъжат за пореден път", пише в една от групите на ЦСКА във "Фейсбук". В самото съобщение са публикувани телефони, служебни пощи и всякакви координати на хора от БФС и кабинета на премиера, чийто профил също е даден за връзка, както и този на министъра на спорта Красен Кралев. Атаката е насочена и срещу Правната комисия към БФС, чието становище се очаква съвсем скоро. Според последните информации тя препоръчва на Изпълкома да не допуска новия ЦСКА в елита.

БЛИЦ вече ви информира, че след контролата срещу Спартак (Плевен) от ръководството на ЦСКА са опитали да накарат всички играчи да подпишат договори с новото дружество. Нито един от тях обаче не се е съгласил заради неяснотата около клуба.