Господ има! Цвети се подобрява. Вярваме в Господ, вярвайте и вие... Това са думи откъснати от кървящата бащина душа на Йордан Стоянов-Старото пред „Меридиан Мач“.

Боксовият символ на Славия е отправил взор единствено към всевишния, който държи в ръцете си неговото златно момиче Цветелина Стоянова.

„Не виня никого. Никой няма представа какво се е случило. Тя, като се оправи – Дай боже, ще каже какво точно е станало. Тя, само тя... Бдим над нея, всички. Аз не съм спал, нито ял. Чувствам огромна подкрепа от много хора – олимпийски, световни медалисти. Обаждат ми се от САЩ, от Испания. От цяла България хора ми звънят. „С вас сме, с вас сме“... Само това чувам. Паля свещи всеки ден. Даже пратих хора в Солун да запалят свещ. Дано Господ е добър... Но той е добър. Аз знам. Имала е късмет, казват лекарите... Дано и при възстановяването има късмет.

Още е на командно дишане, но вече движи леко пръсти на ръцете и краката. Има подобрение, вярвам на лекарите. Според тях няма нужда от нова интервенция. Панкреасът е засегнат. Само да се оправи – тя ще си каже всичко, което й е било на душата. Аз я обичам толкова много... Господ знае колко я обичам. Бях в Ямбол на състезание, когато разбрах. Тръгнах веднага. Ние с нея почти не сме се виждали напоследък – по състезания, по лагери. Баба й знае най-много, но само Цветелина си знае...

Първата й треньорка Теодора Благоева дойде веднага. И други треньорки. Много, много хора я подкрепят. И спортният министър Красен Кралев в това число. Даниел Петров, олимпийският шампион, дойде да я види. Цялата федерация е била пред стаята й. Аз не знам на кой свят съм, синът ми Найден движи нещата и само казва „Татко, не бой се“... Благодаря на цялата държава! Лекарският екип, който се грижи за нея, е перфектен. Дано има късмет под грижите на тези лекари да се оправи. Всички чакаме това да стане – брат й, баба й, чичо й, вуйчо й, аз... Днес чакаме важните изследвания от ядрено-магнитен резонанс. Така казаха лекарите. И им вярваме. Това е Божа работа. Каквото и да направим ние, оттам нататък е Господ. Това е истината“...

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА