Ужасяваща новина сполетя българския спорт и в частност художествената ни гимнастика. Красавицата Цветелина Стоянова е в тежко състояние, след като вчера опита да се самоубие, скачайки от шестия етаж на блок 319 в столичния квартал "Надежда", за което БЛИЦ първи информира. Цвети беше откарана в Пирогов, където й бе извършена операция, като лекарите продължават да се борят за живота й.

Часове преди да полети от шестия етаж изненадващо стана ясно, че Стоянова отпадна от ансамбъла и не замина за Израел, където в края на седмицата е европейското първенство. Тя бе заменена от резервата Любомира Казанова. В края на месец май Цвети и ансамбълът се представиха прекрасно на Световната купа в София и завоюваха два златни и един сребърен медал. По повод надпреварата колегите от БНТ направиха поредица портрети на момичетата.

В едно от видеата Цвети Стоянова разказва своята история. "Толкова години тренировки и искаш като другите момичета. Какво ме връщаше в залата ли?! Съвестта. Смятах, че това е правилният път, да тренирам."

"Мислех, че ще ми бъде по-лесно да вляза в ансамбъла. Влязох в отбора през 2012 година. Имаше тест. Тогава получих травма и ме оперираха. Личен треньор ми бе Ина Ананиева и ме посъветва да се явя на тези тестове."

Ето цялата история на Цвети, разказана от самата нея.

 

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА