Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че няма да влиза в пререкания със стария си познат от престоя му в Испания Хосеп Гуардиола. Между двамата прехвърчаха искри, докато водеха реал (Мадрид) и Барселона, но Специалния заяви, че това няма да се случва в срещите между манчестърските грандове.

"Това, което се е случвало в миналото не ми позволява да се нарека невинен", заяви португалецът по време на лекция в Лисабонския университет.

"Преди с Пеп бяхме в Примера дивисион, където шампион можеше да бъда или аз с Реал, или той с Барселона. В подобна ситуация индивидуалните битки имат значение, защото могат да повлияят. Ако в Англия се фокусирам върху него и Сити, и той върху мен и Юнайтед, някой друг ще спечели титлата", добави той.

Моуриньо още не е отписал Златан Ибрахимович и очаква, че може да се стигне до трансфер на "Олд Трафорд". "Моите добри приятели винаги са около мен", заяви Специалния по адрес на шведския нападател. Той допълни, че не би взел португалски футболист в Юнайтед