Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не смятал да разчита на петима от футболистите на тима, като най-изненадващо е името на звездата Уейн Рууни. Шокиращата новина съобщи германският "Евроспорт", цитирайки английски медии, без обаче да уточни кои са...

Първият в списъка на Моуриньо от нежелани играчи бил Хуан Мата. Специалния не е фен на испанеца и го извади от сметките си, когато бяха заедно в Челси.

Младият талант Маркъс Рашфорд също не влизал в плановете на португалеца, въпреки че вече подписа нов договор с „червените дяволи”. Специалния не разчита много на млади футболисти, а предпочита да залага на доказани вече играчи. Така най-вероятно Рашфорд може да бъде даден под наем на друг клуб през следващия сезон.

Бъдещето на Бастиан Швайнщайгер също не изглежда много сигурно на „Олд Трафорд”. Германецът твърде често е преследван от контузии, което може да бъде причина за евентуална раздяла.

Вратарят Виктор Валдес, който играе под наем в белгийския Стандард (Лиеж), ще напусне Юнайтед окончателно през лятото. Моуриньо и Валдес имаха сериозно спречкване през 2010 година след полуфинала в Шампионската лига между Барселона и Интер, воден тогава от португалеца.