Златан Ибрахимович, който винаги е демонстрирал високо самочувствие, беше попарен от феновете на Манчестър Юнайтед. Привържениците на "червените дяволи" изобщо не са във възторг от слуховете, че шведът е спряган за първото лятно попълнение на Жозе Моуриньо на "Олд Трафорд".

Според информациите Ибра ще подпише за една година с клуба, а след това ще стане помощник на португалеца.

Шведското издание "Афтонбладет" обаче е пратило свой репортер в Манчестър, който да сондира настроенията сред феновете на тима, които сразили сънародниците на футболната звезда.

"Не го искам, нямаме нужда от него. Той е наемник, стар наемник", заявил един от привържениците, който определил като пълни глупости сравнението, че това може да бъде новият Ерик Кантона. "Той не струва дори колкото подметките на Ерик", добавил запалянкото.

"Мисля, че егото му е прекалено голямо за нашия клуб. Никой не може да е по-голям от Юнайтед. Ибра ще дойде тук, мислейки се за Господ, затова мисля, че не става за тима, въпреки че е фантастичен играч", добавил друг интервюиран.

"Ако заеме мястото на Рашфорд, смятам че половината от феновете ни ще са нещастни. Трябва да даваме шанс на младите играчи, а Златан е изживял дните си", коментира трети фен.