Легендарният италиански футболист Паоло Малдини пожела на България скоро да има още един Христо Стоичков. Железният бивш бранител на Милан бе част от юбилея на Камата - "50 години номер 8".

"Наистина бе прекрасно да играем пред толкова хора на пълен стадион. Отдадохме дължимото на един голям шампион, какъвто е Христо. Несъмнено подготовката бе голяма и се получи празник. Невероятно е как футболът и един човек като Стоичков, една футболна легенда, кара хората да мечтаят. Мисля, че това е първият път, когато губя срещу Ицо, а на мен не ми харесва да губя, но днес си заслужаваше. Не успяхме да се видим след края на мача, но виждам, че е доволен, отбелязал е гол, няма как да не е щастлив", заяви Малдини след двубоя, който бе спечелен от тима на Стоичков с 4:1.

"Най-вече искам да пожелая на Ицо животът му да е толкова хубав, както досега. А за хората, които обичат футбола, пожелавам скоро да има още един Стоичков!", каза още италианецът.

"Дойдох в 17 часа, нищо не съм видял от България, така че ще имам случай да се върна отново", завърши легендарният защитник.

ВСИЧКО ЗА ЮБИЛЕЯ НА ХРИСТО СТОИЧКОВ - ТУК !!!