Главният герой в тазвечершното шоу "50 години номер 8" Христо Стоичков си пожела да види стадион 'Васил Левски" отново пълен и публиката така ентусиазирана при бъдещи победи на националния отбор по футбол и любимия му ЦСКА.

"Като видях пълния стадион, си спомних за мача с Германия. И тогава беше дъжд и кал, но победихме, макар да губихме с 0:2. След няколко дни пак има мач на този стадион. Финалът за Купата на България (ЦСКА - Монтана). Надявам се и тогава стадионът да е пълен, да стане голям мач и ЦСКА да победи.

Завръщане в ЦСКА? Друг път ще говорим на тази тема... На този етап няма как да се върна в България. Имам договор до 2020 година, но не забравям откъде съм тръгнал", заяви Стоичков.

Той допълни, че е направил мача в деня, в който българин за първи път спечели Шампионската лига (20 май 1992) с надеждата да има и други след него, които да завоюват най-престижния клубен турнир.

Камата благодари на феновете за присъствието на стадиона и подкрепата въпреки лошите атмосферни условия и заяви, че с това те и колегите му са доказали, че любовта и уважението не се купуват с пари. 

ВСИЧКО ЗА ЮБИЛЕЯ НА ХРИСТО СТОИЧКОВ - ТУК !!!