Христо Стоичков пристига днес. Най-успешният български футболист за всички времена ще кацне на летище София тази вечер, научи БЛИЦ СПОРТ. Камата ще има няколко дни, в които ще бъде затрупан с ангажименти около организацията на шоуто на 20 май. В петък на Националния стадион "Васил Левски" се очаква да пристигнат едни от най-големите звезди на световния футбол в чест на Христо, който през пролетта навърши 50 години.

По този повод е и шоу мачът, на който ще станем свидетели на 20-ти. Към България вече летят и двете му дъщери - Михаела и Христина. Те не пропуснаха да съобщят новината във "Фейсбук" с обща снимка със своите приятели. Михаела още от неделя си поръча любимите български ястия, които очаква на родна земя. С хаштагове #‎Готови сме за БГ, ‪#‎Нямам търпение, ‪#‎Искам мекици, ‪#‎Макарони на фурна, ‪#‎Крем карамел, ‪#‎Баница по-голямата от двете дъщери изреди вкусотиите, на които ще се наслади, след като се прибере вкъщи.

В следващите дни един по един ще започнат да пристигат и знаменитостите, които ще уважат Христо Стоичков за шоуто в петък.